Bikini koncert a fesztivál első estéjén


2019-06-15 00:42:34  | cikk: HuHa  | 


Bikini koncert a fesztivál első estéjén főképe
Megtelt a fő tér fiatalokkal, régebb óta fiatalokkal, sőt gyermekekkel a 29. Pápai Játékfesztivál első estéjén. A nagyszínpadon D. Nagy Lajos csapata teremtett nagyszerű hangulatot, közel másfél órás koncertjükön ismert és még ismertebb dalok csendültek fel. A legrégebbi nóták mellett újabbakat is műsorára tűzött a Bikini együttes, a közönség pedig együtt énekelte a zenészekkel a dalokat, igazolva, hogy bár a zenekar több mint 30 éve létezik, népszerűségük töretlen. Az egymásba fűzött számok között természetesen ott voltak a legnagyobb slágerek is, melyek nélkül nincs Bikini koncert: a Mielőtt végleg elmegyek, az Adj helyet magad mellett, a Közeli helyeken és a Részegen ki visz majd haza.
A koncert után Dj. Béci szolgáltatta a zenét a Fő téren bulizó népes társaságnak.

Mindeközben az Esterházy-kastély udvarán hűtött cseh sörök és zenés-táncos produkciók szórakoztatták a vendégeket. Bánhidi Miklósnak köszönhetően egy amerikai rap formáció lépett a színpadra, de remek műsort adott a Side Skill Dance Brand és nagy sikert aratott dalaival Nagy Máté, a pápai tehetséges fiatal gitáros is. A fiatalos műsorhoz remek cseh söröket fogyaszthattak a kastélyudvarba kilátogatók, sőt akár a vacsorát is itt fogyaszthatták el, hiszen az V. Cseh Sörfesztivál ízletes ételekről is gondoskodik.
A programok szombaton tovább folytatódnak, mind a Fő téren és a Várkertben, mind az Esterházy-kastély udvarán.
(Részletek később.)

Képek:


Címkék: játékfesztivál
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!