Sikerrel vette az idei utolsó akadályt a Lombard II


2010-06-05 20:02:14  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Sikerrel vette az idei utolsó akadályt a Lombard II főképe
A 2009/2010-es bajnokság zárófordulójára került sor 17 órától az NB III-as pontvadászatban. A pápai csapat a bronzra hajtó, egykoron szebb napokat látott Sopront fogadta a Perutz stadion műfüves pályáján. Nagy Mihály a Hajgató - Domján, Fazekas, Megyesi R., Somogyi - Kiss T., Vincze, Németh, - Nyári, Füredi, Palkó összeállításban küldte pályára fiait, az ellenfél pedig a Kiss, Lazic, Horváth, Legoza, Deák, Böcskör, Szántó, Smiljanic, Dallos, Török, Wéninger összeállításban igyekezett a hűség városába győzelemmel hazatérni. A mieink rendkívül fegyelmezett és taktikus játékának köszönhetően Palkó Dávid 11. percben szerzett találatával, egy nagyon kemény és küzdelmes összecsapáson végül sikerült itthon tartani a három pontot. Örömteli tény, hogy a hazaiak Somogyi Richárd, Kiss Tamás és Radó Tamás személyében három újoncot is avattak, akik kivétel nélkül megbízhatóan teljesítettek, így győztes meccsen debütáltak a harmadosztályban.

Nagy Mihály: Ezen a mérkőzésen talán lebecsült minket a Sopron, de mi jól megszerveztük a védekezésünket és minden labdaszerzésünkből veszélyes támadásokat vezettünk. Ha kicsit pontosabban játszunk, nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna. A most debütáló labdarúgókkal elégedett voltam, Somogyi Richárdot külön is szeretném kiemelni, pénteken a Haladás ellen középpályásként végig a pályán volt, ma pedig balhátvédként hiba nélkül, tökéletesen ellátta a rá bízott feladatot.

A pápai alakulat végül a nyolcadik helyen fejezte be az NB III-as pontvadászatot, melyet óriási fölénnyel a Veszprém nyert meg.

További eredmények:

Répcelak – Celldömölk 1-2
MTE 1904 – Csesztreg 4-0
Csorna – Lipót 0-0
Badacsonytomaj – Büki TK 2-2
Veszprém – Haladás 3-0
Körmend – Sárvár 1-1

A bajnokság végeredménye:

1. Veszprém FC 68 pont
2. Lipót Pékség 54
3. SVSE-GYSEV 47
4. Szombathelyi Haladás 45
5. MTE 1904 44
6. Csornai SE 44
7. Sárvár FC 35
8. Lombard II 30 (8 győzelem, 6 döntetlen, 12 vereség)
9. Badacsonytomaji SE 30
10. Celldömölki VSE 27
11. Körmendi FC 27
12. Répcelak SE 23
13. Csesztreg 15
14. Büki TK 11

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!