Megkezdődött a 29. Pápai Játékfesztivál


2019-06-14 21:42:53  | cikk: Babos Petra  | 


Megkezdődött a 29. Pápai Játékfesztivál főképe
A rekkenő hőség ellenére is többen kilátogattak a 29. Pápai Játékfesztivál pénteki napjának késő délutáni programjára a Fő térre. A tér ismét fesztiváli köntösbe öltözött, hiszen a diákok jóvoltából színes, ötletes zászlók lengtek a belváros központjában.
Ma délután óvodások népesítették be a Fő teret, akik kis motorra pattantak, hogy részt vegyenek a nyuszirodeón, amely a Nagytemplom körül ment.
Róka Norbert művelődésszervező elmondta, három éve hagyomány már, hogy a Pápai Játékfesztivál pénteki napján óvodás korú gyerekeket várnak programokkal. Idén is megszervezték a nyuszirodeót, a futóbicikliket a Pápai Városi Óvodáktól szerezték be. A futamon idén húsz kisgyermek vett részt, akik buborékfújót kaptak ajándékba.
A nyuszirodeó után Kanta Judit interaktív gyermekműsorát élvezhették az apróságok, a fülbemászó dallamokat együtt énekelték a gyerekek az énekesekkel.
A Pápai Szakképzési Centrum Acsády Ignác Szakképző Iskolája asztalos tanulói által elkészített padokat három pápai középiskola diákjai dekorálták ki. Az elkészült kilenc pad a fesztivál ideje alatt a Fő téren megtekinthető a Plébániasoron. A padokra lehet szavazni, a legtöbb voksot elért diákalkotó nyereményben részesül.
A péntek estét a Bikini együttes koncertje, majd DJ. Béci térbulija zárja a késő esti órákban.

Képek:


Címkék: játékfesztivál
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!