Diáknap az Acsádyban


2019-06-14 21:13:47  | cikk: Babos Petra  | 


Diáknap az Acsádyban főképe
A Pápai Szakképzési Centrum Acsády Ignác Szakképző Iskolája egy sikeres GINOP pályázat, A szakképzési rendszer átfogó fejlesztése a Pápai Szakképzési Centrumban” című projekt keretein belül rendezte meg a tanév utolsó tanítási napján a hagyományos diáknapját.
Ipsicsné Nagy Erzsébet közismereti igazgatóhelyettes elmondta, a diáknap színes programját igyekeztek úgy összeállítani, hogy minden tanuló megtalálja a számára kedveset.
-Tíz állomásból álló vetélkedőt állítottunk össze, melyben ügyességüket, gyorsaságukat és tudásukat kellett bebizonyítaniuk a 22 csapat tagjainak. A kollégáim szelfizős feladatot is kitaláltak, melyet a város megadott pontján kellett elkészíteni. A nap folyamán tanulóink találkozhattak volt diákjainkkal, illetve hasonló korú diákokkal, akik valamiben sikeresek, itt kiemelném Szabó László grafikust, Németh Márton tanárt, Décsi Zsófia táncost és Ipsics Áron zenészt. Jó kapcsolatot ápolunk, s így a vendégeink voltak a rendőrség és a Pápai Bázisreptér munkatársai - emelte ki a szervező, aki hozzátette, a rekkenő hőség ellenére is nagy örömmel vettek részt a tanulók a diáknapon, s élvezték a vetélkedőt, a játékos feladatokat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!