Tanári hangverseny a Bartókban


2019-06-14 09:32:59  | cikk: Babos Petra  | 


Tanári hangverseny a Bartókban főképe
Ismét egy színvonalas zenei élményben lehetett részük azoknak, akik ellátogattak a pápai Bartók Béla Zeneiskola hagyományos tanév végi tanári hangversenyére. A tanári koncertet évente két alkalommal, az első félévben és a második félév végén rendezik meg, hogy kellemes muzsikával örvendeztessék meg a zenebarát közönséget.
Falakiné Piltman Erika, a Pápai Bartók Béla Zeneiskoláért Alapítvány elnöke elmondta, a koncertet ezúttal is az alapítványuk szervezte.
-Fontos nekünk, tanároknak is, hogy felléphessünk, s mindenki a saját hangszerén játszhasson. Az alapítvány elsősorban abban segíti az iskolát, amiben a fenntartó nem tudja ellátni és különböző dolgokban is plusz segítséget nyújtunk - emelte ki az elnök, akitől megtudtuk, jelenleg a beiratkozás zajlik az iskolában, jövő héttől pedig indulnak a táborok, a kicsiknek, alsósoknak és a nagyobbaknak, amely táborokat az alapítvány támogat anyagilag.
A repertoár úgy állt össze, hogy minden tanár azt játszotta, amit ő szeretett volna, így voltak egyéni és kamara csoportos fellépők is.
A koncerten Csatlós Krisztina, Lakner Norbert, Kemenczki Gábor, Lődi Bence, Falakiné Piltman Erika, Nagy Tibor, Némethné Farkas Nóra, Illés Csaba, Ákos Dorina és Bódai Ákos zenéltek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!