Megnyílt a Korvin utca


2019-06-12 11:15:30  | cikk: HuHa  | 


Megnyílt a Korvin utca főképe
Nem sokkal ezelőtt a kivitelező elbontotta a kordonokat és megnyitotta a Korvin utcát a gépjárműforgalom számára. Egyelőre a Fő tér és a Bástya utca közötti szakaszon lehet közlekedni, a Korona utcáról pedig az Irhás utcáig lehet felhajtani, hiszen a Bástya és az Irhás utca között még folyik a járda- és parkolóépítés, hamarosan pedig megkezdődik a gázközmű kiváltás.

Az utca megnyitott szakaszán teljesen megújult a járda és az útburkolat. A terveknek megfelelően a kivitelező 47 darab parkolót alakított ki, ezek egy része a járda sávjába benyúló, kiskocka kővel burkolt parkoló, másik része pedig az útpálya két oldalán felváltva felfestett párhuzamos parkoló.
Unger Tamás (jobbra) megtekintette a kordon elbontását

Az utca közlekedési rendjéről Unger Tamás alpolgármester a helyszínen elmondta, egyelőre változatlan a forgalmi rend, a Fő tértől a Barát utcáig kétirányú a forgalom, a Bástya utca és a Barát utca között pedig egyirányú az utca. Figyelmeztetett, a belvárosban 30 km/h sebességkorlátozás van érvényben, de itt még nagyobb óvatosságra van szükség a közlekedők részéről, hiszen a beruházás még nem fejeződött be, munkagépekkel, útépítőkkel még lehet találkozni ezen a szakaszon is. Azt is kérte, a járművezetők legyenek körültekintőek az utcában, hiszen a megváltozott parkolási rend nagyobb odafigyelést igényel.

Képek:


Címkék: felújítás
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!