Júliusban Nyáresték a szabadtéri színpadon


2019-06-06 21:22:14  | cikk: Babos Petra  | 


Júliusban Nyáresték a szabadtéri színpadon főképe
A Pápai Platán Nonprofit Kft. júliusban három alkalomból álló előadássorozatot szervez az Esterházy-kastély mögötti szabadtéri színpadra.
-Még nincs teljesen készen a Várdombon a szabadtéri színpad területe, de ami már elkészült, azt szeretnénk használni, s átadni a pápaiaknak. Ezért úgy gondoltuk, hogy július 5-én Pápa Város Fúvószenekarának koncertjével nyitnánk ezt a sorozatot. Ők az Abba Show, a Grease és a Queen előadásból elhangozott legnagyobb slágerekből fognak játszani. A fúvósokat Blaskó Bernadett primadonna követi, aki négy operett slágeréből válogat a koncertre. A harmadik előadás egy vígjáték lesz, a Nicsak, ki lakik itt? - mondta Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője, aki hozzátette, céljuk az volt, hogy könnyed kikapcsolódást kínáljanak nyáron, hiszen szabadság, szünidő lesz, s ehhez ők is szeretnének hozzájárulni. Mindegyik programhoz készültek eső nappal is, hiszen az elmúlt időszakban nem volt olyan nap, hogy ne esett volna, de remélik, az esőnapra nem lesz szükség, s az eredeti napon meg tudják tartani az előadásokat.
A Nyáresték rendezvényre helyre szóló jegyek a kastélyban vásárolhatók és a jegymester oldalán. Ha valaki mindhárom előadáson részt szeretne venni, kedvezményes áron veheti meg jegyét.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!