Diáknap a Mezőben


2019-05-31 19:36:16  | cikk: Babos Petra  | 


Diáknap a Mezőben főképe
A tanév végéhez közeledve a Pápai Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumban évek óta nagy sikerrel rendezi meg az iskolanapot, melyet idén is a programok sokszínűsége jellemzett.
Peka András, a diákönkormányzat munkáját segítő tanár elmondta, minden évben arra törekednek, hogy játékos, ismeretterjesztő, szórakoztató programot állítsanak össze a diákságnak.
-Idén azt találtuk ki, hogy Szakmák délelőttje. A tanulók 11 állomáson próbálhatták ki az egyes szakmákat, szakmacsoportokat. Volt például dagasztás, fafűrészelés, rönkhajítás, sertés puzzle, patkódobálás, kocsihúzás, zenefelismerés, ételfelismerés, gyertyacsere, virágültetés, vízhordás, sportként célba dobás, ügyességi sorverseny. Az idei évben újdonságként tuning show-t is tartottunk, hiszen az iskolában gépészoktatás is zajlik.
A tartalmas programot Szalóky-Katóné László Mária könyvtáros és Peka András állították össze. A diáknap beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a tanulók jól érezték magukat a rendezvényen, miközben belekóstolhattak az iskolájukban oktatott szakmákba.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!