Szép búcsúra készül a Perutz FC


2019-05-31 19:09:05  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Szép búcsúra készül a Perutz FC főképe
Biztos bennmaradóként felszabadult játékra és szép búcsúra készül a sereghajtó ellen az NB III-as labdarúgó bajnokság záró fordulójában a Perutz FC.

Az utolsó előtti fordulóban több mint egy hónap elteltével ünnepelhetett ismét győzelmet a Perutz gárdája, mely egy fordulatos, gólgazdag mérkőzésen 4-3 arányban kerekedett felül a BKV Előre együttesén.

- Megint saját magunknak tettük nehézzé a meccset, kétgólos előny tudatában le kellett volna zárni a bajnokit - emlékezett Lengyel Ferenc. - 3-1 után azonban megint jött a Csepelen is tapasztalt rövidzárlat, öt perc alatt két gólt kaptunk, sőt ha kapusunk, Szigeti Ákos nem véd olyan bravúrosan, az ellenfél könnyen fordíthatott is volna. Szerencsére a hosszabbításban be tudtuk lőni a győzelmet érő találatot, amivel teljesítettük a vezetőség részéről megfogalmazott célt, a bentmaradást.

Az idénytől Andráshidán búcsúzik a csapat, a 90 perc mondhatni tét nélküli, hiszen az eredménytől függetlenül a hazaiak már biztosan kiestek, a pápaiak pedig jövőre is biztosan tagjai lesznek a harmadosztályú mezőnynek. Lengyel Ferenc csapata ezúttal sem lesz teljes, a régóta sérültek mellett különböző okok miatt Tóth Levente, Szabó Zsolt és Baldauf Konrád sem lesz hadra fogható.

- Ahogy hetek óta folyamatosan, úgy most is nehéz helyzetben vagyunk, hogy csak egy példát mondjak, a héten tízen edzettünk, így ismét az utánpótlás játékosoknak adunk lehetőséget a bizonyításra. Egy ilyen szezon után nincs számunkra tét nélküli találkozó, így Andráshidára is három pontért megyünk, ám biztos vagyok benne, hogy a hazaiak is szeretnének győzelemmel befejezni NB III-as szereplésüket. Érdekes találkozó lesz, utolsó energiáinkat mozgósítjuk, hogy szépen tudjuk lezárni az évet, egy felszabadult, de nem felelőtlen játékot szeretnék látni.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!