Adomány a rendőrségnek a Bakonyerdőtől


2019-05-30 18:07:06  | cikk: HuHa  | 


Adomány a rendőrségnek a Bakonyerdőtől főképe
Bútoradományt kapott a Pápai Rendőrkapitányság a Bakonyerdő Zrt-től. Az állami erdőgazdaság most újította fel a Pápai Erdészet irodaházát, s mivel oda új bútorok is kerültek, a régiek egy részét felajánlották a rendőrségnek.
-A Bakonyerdő Zrt. Pápai Erdészetének életében egy örömteli és rég várt esemény érkezett el, befejeződött a Szent István úti irodaházunk felújítása, ami egy önerős beruházás volt. Ezekben a napokban zajlik a visszaköltözés a teljesen felújított, korszerű és bútorozott irodaházba - mondta el Nagy Gergely pápai erdészeti igazgató. Hozzátette, a régi, ám nagyon jó állapotban lévő bútorok egy része az erdőgazdaság társegységeihez került.
Jó állapotú, szép bútorokat kapott a rendőrség

-A többi bútor hasznosításáról cégünk vezetősége úgy döntött, hogy nem értékesíti, hanem sokkal jobban próbálja hasznosítani, így felajánlotta a Pápai Rendőrkapitányságnak - magyarázta az igazgató. Természetesen nem véletlen, hogy a jó állapotú berendezési tárgyakat a rendőrségnek kínálták fel, hiszen hosszú ideje jó együttműködésben dolgoznak együtt.
-A kapitányság és a Bakonyerdő között nagyon jól működő kapcsolat van. Nekünk erdészeknek, az általunk kezelt állami erdőterületeken nagyon fontos megőrzési és vagyonvédelmi feladataink vannak és ezt a tevékenységet igazán hatékonyan csak a rendőrséggel karöltve tudjuk végezni - tudtuk meg Nagy Gergelytől, aki kiemelte, az elmúlt évek tapasztalatai egy élő, nagyon szoros, eredményes és mindkét fél számára gyümölcsöző kapcsolatot mutatnak.
Nagy Gergely erdészeti igazgató és Fülöp Tamás rendőr őrnagy

A Bakonyerdő Zrt. által felajánlott bútorok között asztalok, székek, íróasztalok, irattartó szekrények és kisebb szekrények találhatók, valamennyi jó állapotban lévő, még sokáig használható berendezési tárgy. A kapitányság dolgozói ma szállították el őket az erdőgazdasági ideiglenes, Mézeskalács utcai helyéről. Fülöp Tamás rendőr őrnagy, a Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízotti alosztályvezetője a helyszínen köszönetét fejezte ki az adományért.
-Örülünk ezeknek a bútoroknak, van helyük, jól tudjuk majd használni őket. Ezek a berendezési tárgyak főleg a körzeti megbízotti irodákba kerülnek vidékre, illetve ide Pápára, és reméljük, sokáig tudjuk használni őket - mondta.
A Pápai Erdészet visszaköltözése kapcsán Nagy Gergely erdészeti igazgató köszönetet mondott a városnak, hogy irodaházuk felújítása idejére rendelkezésre bocsátotta a Mézeskalács utca 2. számú épület második emeletét, ahol nagyon jó körülmények között, zökkenőmentesen tudták végezni munkájukat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!