Cipőt akart lopni, a rendőrök őrizetbe vették


2019-05-29 15:58:16  | cikk:  | 


A pápai rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek egy 23 éves pápai férfit, aki két különböző pár cipőt lopott el az egyik pápai üzletből.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 23 éves F. R. Ottó 2019. május 28-án délután megjelent az egyik pápai cipőboltban, ahol hosszasan próbálta a lábbeliket, majd vásárlási szándék nélkül távozni készült. A kijárathoz érve megszólalt az áruvédelmi kapu hangjelzése, ám a férfi megállás nélkül elhagyta az üzletet. A bolt egyik munkatársa azonnal a keresésére indult, és hamarosan rá is talált a közeli áruház mellékhelyiségében, ahol előkerült két, közel 20.000 forint értékű sportcipő egy-egy párja, amelyeket a férfi fizetés nélkül vitt el a cipőboltból. A helyszínre érkező rendőrök F. R. Ottót előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára szállították.

A férfi ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult szabálysértési előkészítő eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi