Izgalmasan alakul a kispályás bajnokság


2019-05-28 12:34:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Izgalmasan alakul a kispályás bajnokság főképe
A városi kispályás labdarúgó bajnokság első osztályában hat, a második vonalban hét fordulón vannak túl a csapatok. Az első osztályban hat meccset követően négy pontos előnnyel a Spartacus '98 Gépkölcsönző FC vezet (16 pont) a Kan-Ászok előtt (12 pont), a dobogó harmadik fokán a Kiliáni Ördögök együttese szerepel (11 pont), de a negyedik helyezett Tókerti Betyárok (10 pont) sem áll rosszul. A tavaszi szezonból négy forduló van hátra.

Az első osztály állása:
1. Spartacus '98 Gépkölcsönző FC 16 pont
2. Kan-Ászok 12
3. Kiliáni Ördögök 11
4. Tókerti Betyárok 10
5. Futrinka utca 6
6. Combragyöngék-Presztízs 3
7. Brigád 3

A másodosztályban egy mérkőzéstől eltekintve véget ért a tavaszi szezon, az elmaradt Yanfeng - Nagygyimót párharc végeredménye azonban még átírhatja a jelenlegi sorrendet. Hat győzelemmel, egy vereséggel 18 ponttal a Kertváros vezet, 16 egységgel a KLBK gárdája a második, míg az egy meccsel kevesebbet játszó Nagygyimót szintén 16 pontot gyűjtött az évad során, ám ha megnyeri a pótolandó párosítást, az élről várhatja az őszt.

A másodosztály állása:
1. Kertváros 18 pont
2. K.L.B.K. 16
3. Nagygyimót SE 16
4. Yanfeng 12
5. SAC 9
6. Tökutolsó FC 3
7. PIHA SC 3
8. Concordia Trans 3

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!