Nem adta vissza az elveszett telefont


2019-05-28 10:51:43  | cikk:  | 


Orgazdaság vétsége miatt indult nyomozás egy 37 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A rendőrségre 2018. április 9-én tett bejelentést a pápai sértett arról, hogy aznap délután Pápán elveszítette több tízezer forint értékű mobiltelefonját. Időközben az is a tudomására jutott, hogy a készüléket egy hölgy ugyan megtalálta az utcán, azonban odalépett hozzá egy ismeretlen férfi, aki azt állította, hogy övé a földön talált telefon és magával vitte azt.

A büntetőeljárás során kiderült, hogy az eltűnt mobiltelefon egy pápai férfi használatában állt. A 37 éves H. Krisztián a rendőröknek elmondta, hogy a telefont a helyi piacon vásárolta, de sem az eladót nem nevezte meg, sem a készüléket nem volt hajlandó átadni a rendőröknek, holott tudomására hozták, hogy az másnak a jogos tulajdona. A nyomozók a férfit orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Pápai Rendőrkapitányság a férfival szemben folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi