Süle Zsolt tisztes helytállást vár pártjától


2019-05-26 17:32:00  | cikk: HuHa  | 


Süle Zsolt tisztes helytállást vár pártjától főképe
11 órakor kereste fel a Napsugár Bölcsődében kialakított szavazóhelyiséget Süle Zsolt, önkormányzati képviselő, a Jobbik pápai elnöke. Szavazatának leadása után a helyi sajtónak úgy nyilatkozott, szeretné, ha minél többen elmennének szavazni, hiszen a népszavazás a demokrácia ünnepe.
-Minél többen részt vesznek a választáson, annál nagyobb a felhatalmazás arra, hogy azok az emberek, akik kijutnak az Európai Parlamentbe, a magyar embereket képviseljék. Természetesen azt szeretném, hogy pártom, a Jobbik minél jobban szerepeljen - mondta.

Az új Európai Parlamenttől Süle Zsolt azt várja, hogy Magyarország továbbra is ugyanannyi támogatást kapjon az eu-s forrásokból, mint eddig, és azt, hogy az unió sok országa és hazánk között ne mérgesedjen el a viszony, megmaradjon a jó kapcsolat, mind a szomszédos államokkal, mind a nagy nyugati országokkal.
A referendumon résztvevők számával kapcsolatban úgy fogalmazott, a részvételi arány biztosan magasabb lesz, mint korábban.
-Azt látni kell, hogy az ellenzéknek nem egyenlők az erőforrásai a kormánypártokkal, úgy látszik, egyelőre nem tudjuk velük felvenni a versenyt, de egy tisztességes eredményben gondolkodom.

Képek:


Címkék: választás
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!