Áldozó Tamás: Pápán 60 százalék körüli eredményt várok a Fidesztől


2019-05-26 16:05:38  | cikk: HuHa  | 


Áldozó Tamás: Pápán 60 százalék körüli eredményt várok a Fidesztől főképe
Kora délelőtt kereste fel a Vajda Péter lakótelepi óvodában található szavazóhelyiséget Áldozó Tamás polgármester, a Fidesz helyi csoportjának elnöke. Érdeklődésünkre úgy fogalmazott, jó érzésekkel adta le szavazatát és jól szavazott. Hozzátette, reméli, minél többen részt vesznek a referendumon. Ezt egyébként már az akkor ismert 9 órás adatok is igazolták, hiszen már akkor másfélszer annyian mentek el szavazni, mint a legutóbbi EP választáson. (Pápán ekkor 9,2 százalékos volt a részvételi arány.)
-Ha összevetjük az adatokat a csehországi és szlovákiai már lezáródott szavazások részvételi adataival - az a 20 százalékot éppen csak meghaladta -, azt mondhatjuk, a magyar polgárok fontosnak érzik, hogy részt vegyen ezen a választáson - mondta, kiemelve, bízik abban, hogy ez az adat estig sokat emelkedik és lényegesen meghaladja más Közép-európai országéit.

Arra a kérdésre, hogy mit vár az új Európai Parlamenttől, úgy válaszolt, nehéz bármit is várni az EP-től.
-Arra számítok, hogy elindul egyfajta átrendeződés Európában, egy olyan fajta átrendeződés, amelyik a mai világ liberális megközelítéséből sokkal inkább az alapító atyák keresztény, konzervatív értelmezésébe fog átvezetni és a levegőben lógó európai értékek - amiket soha nem fogalmaznak meg, csak számon kérnek rajtunk -, szóval ezek az európai értékek azok a tradíciók lesznek ismét, amik ezt az Európai Uniót létrehozták, és amik Európát egyben tartották és megkülönböztették más kontinensektől évszázadokon keresztül.

A Fidesz helyi elnökeként köszönetet mondott minden segítőnek és aktivistának, akik rengeteget dolgoztak, az eredményekről pedig úgy fogalmazott azt várja, hogy Pápán 60 százalék körüli eredményt érjen el a Fidesz.

Képek:


Címkék: választás
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!