Perutz FC: Az utolsó hazai meccs következik


2019-05-25 16:39:17  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Perutz FC: Az utolsó hazai meccs következik főképe
A 2018/2019-es NB III-as labdarúgó bajnokságban utoljára szerepel hazai közönség előtt a Perutz FC, mely saját stadionjában biztosítaná be jövő évi harmadosztályú tagságát.

Egygólos előnyről veszítették el a kiesés elől menekülő Csepel elleni bajnokit a sárga-kékek, a lefújás után Lengyel Ferenc vezetőedző nem is rejtette véka alá csalódottságát, bár magyarázattal nem tudott szolgálni a 20 perc alatt bekapott három gólra.

- Bíztam a győzelemben, hiszen az első félidőben és a második játékrész elején is az történt a pályán, amit mi szerettünk volna, vezettünk is - nyilatkozta a Perutz vezetőedzője. - Az 55. és 58. percben azonban betalált az ellenfél, sőt negyed órával a lefújás előtt már kettő volt a különbség. 3-1 után hiába szépítettünk, reális esélyünk nem volt. Sajnálom a találkozót, mert egy nyerhető meccsen maradtunk alul, óriási csalódás a második félidő utolsó 25 perce. Nem nagyon beszéltünk a héten a fővárosban történtekről, próbáltunk minél előbb túllépni rajta.

Lengyel Ferenctől megtudtuk, a héten nem volt túl jó a hangulat a csapat háza táján.

- Nem túl rózsás a helyzet, mióta átvettem a csapatot, most látom a legnagyobb gödörben a fiúkat. Sajnos továbbra is figyelnünk kell a mögöttünk lévőket, hiszen matematikailag még nincs meg a felénk megfogalmazott cél, a bennmaradás, nagyon remélem, hogy ez vasárnap realizálódik.

Jó hír a szurkolóknak és az edzői stábnak, hogy hétvégén két sérült is visszatér, sőt eltiltottal sem kell számolnia a trénernek.

- Ez a hét abszolút unikum volt, hiszen már 14 fővel edzettünk, erre korábban nem volt példa. Ha minden jól megy Szabó Zsolt mellett Bohner Roland is visszatér, mindketten teljes értékű munkát végeztek a héten.

A 29. fordulóban a közvetlen rivális BKV Előre látogat a Várkert útra, mely Lengyel Ferenc elmondása szerint hasonló taktikát preferál, mint a Csepel, azaz masszív védekezésből gyors kontrákat vezetnek.

- A BKV tét nélkül léphet pályára ellenünk, hiszen a Puskás II. legyőzésével már nem eshetnek ki, ez lehet számunkra pozitív, de negatív is, hiszen egy felszabadult csapat játékából nehéz készülni. Nem szabad elfelejteni, hogy a góllövőlistán 21 találattal második helyen álló Balogh Bence életveszélyes az ellenfél kapujára, rá nagyon oda kell figyelni. Amennyiben sem a nézők, sem a játékosaim nem lesznek türelmesek, nehéz dolgunk lesz.

A mérkőzést május 26-án 17:30-tól rendezik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!