Színes programok a közgázos diáknapon


2019-05-25 09:36:26  | cikk: Babos Petra  | 


Színes programok a közgázos diáknapon főképe
A Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma minden év májusában megszervezi diáknapját. Ilyenkor egész délelőtt változatos és színes programok szórakoztatják a népes diáksereget. Idén sem történt ez másként, hiszen ezúttal is előadásokkal és vidám feladatokkal várták a tanulókat.
Somogyi Katalin, a DÖK munkáját segítő tanár elmondta, az idén a szervezési feladatot a tavalyi diáknap győztes osztálya, a 11. C látta el.
-Hosszú évekre nyúlik vissza a kétnapos diáknapi rendezvényünk. Csütörtök délután sportprogramokkal vártuk a tanulókat, volt métázás, röplabda, asztalitenisz és foci is. Péntekre előadókat hívtunk meg, igyekeztünk olyanokat választani, akiket a diákok szerettek volna, így volt kutyaápolás és tartás, testkultúra, szépségápolás, bűnügyi helyszínelés, közlekedésbiztonság, drogprevenció, önvédelem, judo, statisztika játékosan, testkultúra, kódfejtés és titkosírás, de a helyes öltözködés is téma volt. A programot élőcsocsó színesítette - tudtuk meg Somogyi Katalintól.
A péntek délelőtti nap közös Bujtor István film nézéssel zárult. A napot focitorna és kötélhúzó verseny zárta, amely mindig nagy népszerűségnek örvend a tanulók körében.
Az eredményhirdetés a jövő héten lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!