W-dupla győzelem-tehetségözön


2010-06-04 09:45:31  | cikk: Tóth Tamara  | 


Több mint 400 gyermek vett részt tegnap este a Weöres Sándor Általános Iskola kétévente megrendezett kulturális bemutatóján a Jókai Mór Művelődési Központban. A bemutató a W-dupla győzelem-tehetségözön alcímet kapta utalva az iskolában tanuló és onnan származó híres művészekre, tehetségekre, és az ott tanító országosan is elismert drámapedagógusokra, tanárokra. Az idei évben a meghirdetést követően 3 órán belül elfogytak a jegyek az előadásra, így a bemutatót kedden a nagy érdeklődésre való tekintettel megismétli az iskola. A bevételt a XXI. Század Gyermekeiért Alapítvány javára ajánlották fel a rendezők. A 30 produkcióban megtalálhatóak a zenés, a táncos előadások mellett a versek és a prózák is. Horváth Attila, az iskola igazgatója kérdésünkre elmondta, ennek a kulturális bemutatónak nem mindig a magas művészi színvonal a mércéje, hanem az, hogy minden gyermek megmutathassa magát és élvezze azt, amit csinál. Az első előadás teltházas volt, tegnap még a lépcsőkön is ültek a színházteremben és a kiváló produkcióknak köszönhetően a hangulat is rendkívül emelkedett volt az előadás végéig.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!