Borbély Mónika kapta az aranytollat


2019-05-23 20:29:41  | cikk: ha  | 


Borbély Mónika kapta az aranytollat főképe

A Napló, a Veszprém megyei napilap minden tanévben két alkalommal hirdet pályázatot diákújságírók számára. A legjobb írásokat oklevéllel és egy szép, aranyszínű tollal jutalmazzák. Tavaly januárban már járt a napilap főszerkesztője a Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziumában, akkor Zsidai Regina vehette át az elismerést. Idén tavasszal a tollat és az oklevelet Borbély Mónika kapta.

Borbély Mónika és Néző László

Borbély Mónika mentora Czobor Andrea tanárnő, ő a közgázos diáklap szerkesztője, s ő volt az, aki továbbküldte Mónika írásait a Napló Séta rovatának. Ezek közül kettő nagyon megtetszett a zsűrinek, egyik egy iskolai rendezvényről szólt, a másik pedig Somogyi Erika GrafoTea elnevezésű rendezvényéről.

A díj

Néző László, a Napló főszerkesztője személyesen adta át Borbély Mónikának az aranytollat és az oklevelet. Mint mondta, amíg ilyen tehetséges fiatalok vannak, addig az újságírás felett nem kell megkongatni a vészharangot. Borbély Mónika nagyon örült az elismerésnek, megköszönte Czobor Andrea támogatását és azt is, hogy az iskola lehetőséget ad a diákok ilyen irányú tehetséggondozására is. A díjátadónak volt egy meglepetésvendége: Czobor Andrea meghívta az alkalomra Somogyi Erikát, akinek a rendezvényéről a jól sikerült írás született. A HR-tanácsadó, grafológus virágcsokorral köszöntötte Borbély Mónikát és további sok sikert kívánt, hisz a diáklány a jövőjét is a kommunikáció, az újságírás területén képzeli el.

Képek:


Címkék: aranytoll | napló
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!