Szür-Danka Dalma nyerte meg a Játékfesztivál tippelős játékát


2019-05-23 16:26:41  | cikk: Babos Petra  | 


Szür-Danka Dalma nyerte meg a Játékfesztivál tippelős játékát főképe
A közelmúltban az önkormányzat egy játékot indított a város hivatalos Facebook oldalán a Játékfesztivál pénteki koncertjének fellépőjével kapcsolatban. A feladat az volt, hogy tippeljék meg, ki lesz a péntek esti fellépő Demjén Rózsi helyett. A tippelős játékban sokan vettek részt.
Szabadkai Verita, a JMSZK igazgatója elmondta, a játékot egy kényszerhelyzet hívta életre, hiszen a Játékfesztivál péntek esti művészének egészségi állapota miatt le kellett mondani a fellépést, s újat kellett keresni. Ekkor jött az ötlet, hogy ha már játék, akkor az új zenekart, vagyis a Bikini együttest játékos formában vezessék be.
-A tippelős játék iránt nagyon sokan érdeklődtek, több százan küldték be tippjüket, és végül Szür-Danka Dalmának kedvezett a szerencse, aki Várkertfürdő utalványt kapott ajándékba - mondta az igazgató.
Szür-Danka Dalmától megtudtuk, nagyon örült, amikor megtudta, hogy ő nyerte meg a játékot. Dalma rendszeres résztvevője a Játékfesztivál programjainak, így a Bikini koncerten is részt fog venni, mivel kedveli ezt a zenekart. Mint mondta a fiatal hölgy, az utóbbi időben sok nyereményjátékon vett részt, ezért gondolta, hogy ezt is megpróbálja.
A Játékfesztivál részletes programja május 31-től a fesztivál honlapján, a www.papaijatekfesztival.hu és a JMSZK honlapján, a www.jmkpapa.hu címen lesz elérhető.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!