Rendőrségi programok a hétvégén


2019-05-23 15:48:15  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság bűn- és baleset-megelőzési programokkal, kerékpár regisztrációval, valamint toborzással várja az érdeklődőket több hétvégi rendezvényen is.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. május 25-én 10 órától 12 óráig a mihályházi játszótéren megrendezendő gyermeknapon, délután 16 órától 19 óráig az Acsády sportpályán, a 8. Városrész Majálison lesznek jelen. Másnap, 2019. május 26-án 14 óra 30 perctől 17 óráig az Erzsébet ligetben, a  városi gyermeknapon várják az érdeklődőket.  

A rendezvényeken bárkinek lehetősége lesz kerékpárját regisztráltatni az országos BikeSafe kerékpár nyilvántartásba, amely a kétkerekű ellopása esetén nyújt segítséget a jármű megtalálásához. Emellett a gyermekek közlekedési játékokkal játszhatnak, KRESZ feladványokat oldhatnak meg, míg felnőtt kísérőiket KRESZ tesztekkel, bűnmegelőzési kiadványokkal és személyre szóló vagyonvédelmi tanácsokkal várják a rendőrök.

Az érdeklődők a határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről és a juttatásokról is részletes tájékoztatást kaphatnak.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi