Sportnap a Fighting Force SE-nél


2019-05-23 14:03:39  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Fighting Force/Facebook  | 


Sportnap a Fighting Force SE-nél főképe
Kicsiket és nagyokat, hölgyeket és urakat egyaránt megmozgató, ünnepléssel egybekötött dupla edzést tartott a Fighting Force SE. A Sportos Majálison az egyik kereskedelmi csatorna napi sorozatának két szereplője, Bíró Evelin és Varga Miklós tartott bemelegítést majd változatos edzést, délután pedig női alakformáló tornára várták az érdeklődőket. A nap kiváló hangulatban telt és nagyon jól sikerült, így sikerült méltóképpen megünnepelni az egyesület 20 éves jubileumát valamint az elnök, Kasza László 50. születésnapját.

- A rendezvény egy széleskörű összefogás eredményeképpen valósulhatott meg, nagyon köszönöm a pápai és Pápa környéki barátaimnak, hogy az ügy mellé álltak és segítettek abban, hogy létrejöhessen ez a sportos délután - mondta Kasza László, az egyesület vezetője. - Egy kis kötetlen bunyó mellett a nap célja, hogy az egyesület 20 éves jubileumát megünnepeljük, hiszen a Fighting Force 1999 áprilisában alakult. Nyilvános eseménynek hirdettük meg, ám úgy látom, jobbára a tanítványaim jöttek el, de így sem panaszkodhatunk a létszámra, a női alakformáló tornára pedig Gruber Beáta, a GBfitness vezetője is elfogadta a meghívást, így több mint 50 főre tehető a létszám. Annak kell örülnünk, hogy vagyunk, létezünk, tudunk dolgozni és eredményeket szállítani. Úgy gondolom, sikerült megmutatnunk, hogy amit jómagam és az egyesület képvisel, annak értéke van és rajtam kívül is sokan magukénak érzik a klubot.

A sportnap egyik meghívott vendége Varga Miklós, "Joe" volt, aki komoly küzdősport múlttal rendelkezik.

- Az évek során belekóstoltam többek között a bokszba, a thai-bokszba, most pedig egy 9. danos szambó oktatóhoz járok. Emellett saját testsúlyos edzéseket végzek, kevés pihenővel, sok ismétlésszámmal, persze senkit sem szeretnék megszakítani, így annyit csinálunk, ami még mindenki számára elvégezhető és élvezhető. Szeretném megköszönni Laci meghívását, sok helyre hívnak az országban hasonló bemutató edzésekre, de ő volt az első, akinek igent mondtam, ő számomra egy jó barát, egy jó ember és egy jó vendéglátó.

A sportnap közös fotók elkészítésével és kötetlen beszélgetéssel zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!