Georg Spöttle az illegális bevándorlás veszélyeiről


2019-05-19 19:48:27  | cikk: HuHa  | 


Georg Spöttle az illegális bevándorlás veszélyeiről főképe
Rendkívül fontos választás előtt állunk - mondta a minap dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő annak a fórumnak az elején, melyre Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértőt hívta meg előadónak. A politikus hangsúlyozta, ez nem egy olyan hagyományos európai uniós választás, mint amilyenben már volt része Magyarországnak, ez Európa, Magyarország jövőjéről szól.
-Ez nem pártszavazás, nem a pártszimpátiáról szól, hanem arról, hogy a bevándorláspárti erők nyernek Európában vagy a bevándorlás ellenes erők, mint akik mi vagyunk - jelentette ki.
Georg Spöttle és dr. Kovács Zoltán a fórumot megelőző sajtótájékoztatón

Georg Spöttle rendőri szempontból elemezte az illegális bevándorlás nyugat-európai és németországi hatásait, előadását súlyos számokkal kezdte. Mint mondta, a terrorizmus szerencsére elég ritka, de a bűncselekmények száma magáért beszél. A szakértő a Német Szövetségi Nyomozó Hivatal oldalán megjelent adatokat ismertette.
-Több mint 790 ezer bűncselekményt követtek el a tavalyi évben, 2750 nőt erőszakoltak meg, 280 gyilkosság történt, ilyen kimagasló bűnügyi statisztika szerintem még nem volt a német kriminalisztika történetében - sorolta az adatokat. Hozzátette, komoly problémát jelent, hogy a német kormány emberi jognak tekinti a családegyesítést, tavaly 90 ezer családegyesítési vízumot adtak ki, ez azt jelenti, hogy körülbelül 860 ezer ember érkezett Németországba, ezen kívül 180 ezer migráns, akik újonnan adtak be menekültkérelmet.
-Azt lehet mondani, hogy az eddigi 2,1 millióhoz körülbelül 1 millió bevándorló érkezett tavaly. Azt már lehet tapasztalni, hogy az emberek félnek esténként kimenni az utcára, félnek elmenni egy plázába, különösen a nők ezt már egyedül nem teszik meg, mert ott rajokban vannak a migránsok és a szexuális zaklatásnak, nemi erőszaknak a száma annyira magas, hogy ez komoly félelmet kelt a lakosságban - közölte.
Dr. Áldozó Tamás és dr. Kovács Zoltán köszöntötte az előadót és a szép számú megjelentet

A biztonságpolitikai szakértő beszélt a kialakult párhuzamos társadalmakról, a no-go zónákról és minden olyan negatív dologról, amit a migráció hozott magával.
-Egyes német nagyvárosokban a 0-6 év közötti migráns hátterű gyermekek aránya bőven átlépte a 70 százalékot, Berlinben közelít az 50 százalékhoz. Vagyis 15-20 év múlva a nagyvárosok lakosságának több mint a fele migrációs hátterű lesz. Kiszámolták, ha több migránst nem is engednének be Németországba, 2030-ra a lakosság meg fog feleződni. Ezt a tendenciát látjuk már Frankfurt am Mainban, ott már 52 százalékban élnek migránsok - ismertette az adatokat.
Sokan eljöttek a biztonságpolitikai szakértő előadására

A szakértő arról is szólt, mindezek fényében az átlagemberek számára érthetetlen, hogy miért támogatja Brüsszel és Nyugat-Európa a bevándorlást.
-Ez politikai korrektség kérdése. Ott vannak a Soros pénzek, a Soros György által működtetett szervezetek, azok a politikusok, akiket kilóra megvett Brüsszelben. Ezek az emberek keresnek annyi pénzt, hogy nem számít nekik Európa jövője, ha megnézzük a bevándorlást támogató politikusokat, azt tapasztaljuk, nincs családjuk, nincsenek gyermekeik, nem gondolnak igazán a jövőre, csak a saját pénztárcájukra, csak a saját politikai karrierjükre. Ezeket az erőket kell megállítani a szavazás demokratikus jogával - fejtette ki.
Georg Spöttle rendőri szemmel nézi az illegális bevándorlás negatív hatásait

Az EP választás jelentőségéről úgy fogalmazott, olyan képviselőknek kell bekerülniük az Európai Parlamentbe, akik ugyanúgy gondolkodnak, mint a magyarok és az olaszok, mint Orbán Viktor, mint Matteo Salvini, akiknek az a politikájuk, hogy minden jogi eszközt és akár technikai eszközt fel kell használni az illegális határátlépések meggátolására.
-Meg kell gátolni, hogy mint 2015-ben emberek százezrei gyalogoljanak át Magyarországon, meg kell gátolni, hogy terroristák jöjjenek be az országba. A baloldal mindig hazudozik, hogy a terrorizmus és a migráció között nincs összefüggés. De nézzük meg azokat a terroristákat, akik Párizsban robbantottak, akik 90 szórakozó fiatalt mészároltak le a Bataclan Klubban, az egyik főkolompos Salah Abdeslam Budapesten a Keleti pályaudvar közelében lévő szállodában vette fel ezeket a terroristákat. Igenis van összefüggés.
Statisztikai adatokkal, bűncselekmények ismertetésével mutatta be a veszélyeket az előadó

Georg Spöttle úgy véli, a magyar kormány bevándorlás ellenes politikája hatásos és példát teremtett a környező országokban. Más országok is építettek kerítést, például Bulgáriában, Macedóniában, kezdik kiépíteni Boszniában is és megtették ezt a lépést az osztrákok is. A jogi eszközök alkalmazása kapcsán Matteo Salvinit említette, aki szigorú szabályozással gátolja meg, hogy migránsok érkezzenek be Olaszországba a tengeri határ felől, de szólt az Amerikai Egyesült Államokról is, ahol szintén nagy problémát okoz az illegális bevándorlás és ahol szintén épül kerítés.

Képek:


Címkék: választás
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!