Mentősök horgászversenye


2019-05-17 17:26:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Mentősök horgászversenye főképe
13. alkalommal rendeztek a Pápai Mentőállomáson dolgozók számára horgászversenyt, melyen a remélt fogásmennyiség ugyan elmaradt, a hangulatra azonban így sem lehetett panasz.

11-en neveztek a több mint 10 éves múltra visszatekintő barátságos vetélkedésre, a Strandi horgásztavon megrendezett kétfordulós bajnokságon sajnos a halak étvágyát a szél és a közelgő melegfront nagyban befolyásolta, így bizony volt olyan induló, aki üresen húzta ki a szákját a vízből.

- A versennyel az volt a célunk, hogy kizökkentsük a kollégákat a stresszes munkanapok világából és egy szép környezetben, jó hangulatban közösen tölthessünk el egy napot - mondta Major Roland, a Pápai Mentőállomás vezetője. - A mentőállomáson dolgozók közül sokan hódolnak ennek a sportágnak, gyakorlatilag az állomány egyharmada horgászik. A hangulat nagyon jó volt, sokat nevettünk, kicsit elfelejtettük a problémákat, nagyon köszönjük a támogatók felajánlásait és a házigazda, Karvas Gábor támogatását.

A versenyt hét kilogrammos összfogással Szép Szabolcs nyerte, második Kürti József, harmadik Bukovics Attila lett.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!