Negyedszer osztottak bébiételt ebben az évben


2019-05-16 11:40:27  | cikk: Babos Petra  | 


Negyedszer osztottak bébiételt ebben az évben főképe
Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye Család- és Gyermekjóléti Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálata a németországi Teuton Lovagrend adományából városi osztást szervezett a pápai lakcímmel rendelkező 0-10 hónapos korú és 10-36 hónapos korú gyermekek részére. A városi osztást ma tartották a tókerti Spartacus pályán.
Salamon Judit, a Család-és Gyermekjóléti Központ vezetője elmondta, ebben az évben negyedik alkalommal osztottak bébiételt.
-Tavaly háromszor osztottunk bébiételt az év során. Ezúttal ismét értékes, sokféle és jó minőségű termékékeket tartalmaznak az egységcsomagok, van benne gyümölcsös joghurt, almachips, gabonapehely, kekszes gyümölcs sűrítmény és teljes kiőrlésű gabonapép is - tudtuk meg Salamon Judittól, aki hozzátette, a családoknak kiosztott adomány értéke körülbelül 20.000 Ft.
A megmaradt termékeket a bölcsődék és az óvodák között osztják szét.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!