Üléseztek a részönkormányzatok


2019-05-15 22:20:39  | cikk: Babos Petra  | 


Üléseztek a részönkormányzatok főképe
A csütörtöki városi képviselő-testületi ülést megelőzően a részönkormányzatok beszámolót hallgathattak meg a város közbiztonsági helyzetéről a körzeti megbízottaktól. A testületek egyöntetűen elfogadták Pápa Város Önkormányzata rendelet-tervezetét a 2018. évi költségvetés végrehajtásáról.
Zsegraics Gyula, a Tapolcafői Városrész Önkormányzatának elnöke elmondta, sok megkeresés érkezett hozzájuk a közlekedésbiztonsággal és a parkolással kapcsolatban. Az ülésen szó esett az egyesületek támogatásáról is.
A három csatolt településen jónak mondható a közbiztonság és a közlekedésbiztonság helyzete is.
Fülöp Tamás rendőr őrnagy, a körzeti megbízotti alosztály vezetője elmondta, a statisztikai adatok alapján jól állnak, semmi bűncselekmény nem történt. Mindhárom településrész nyugodnak mondható, a lakosok jogkövető magatartást tanúsítanak.
A csatolt településen a biztonságért egy körzeti megbízott a felelős, de a rendőrkapitányság járőrei is rendszeresen tesznek ellenőrzéseket. A városi járőrszolgálat naponta több alkalommal megy ki a csatolt településre, sebességellenőrzést hajtanak végre, így gyakorlatilag folyamatosnak mondható a rendőri jelenlét.
Máté István, a Borsosgyőri és a Kéttornyúlaki Városrész Önkormányzatának elnöke arra kérte a rendőrséget, hogy a faluban gyakrabban mérjék az autók sebességét.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!