Nagyértékű adomány az egyik pénzügyi intézettől a Család-és Gyermekjóléti Központnak


2019-05-14 08:26:08  | cikk: Babos Petra  | 


Nagyértékű adomány az egyik pénzügyi intézettől a Család-és Gyermekjóléti Központnak főképe
Több mint 500 kilogramm tartós élelmiszert és körülbelül száz gyermekjátékot ajánlottak fel a Provident Pénzügyi Zrt. munkatársai. Az adományt nemrégiben adták át a Család-és Gyermekjóléti Központnak a Szent Anna Házban.
Hartai Tamás kereskedelmi vezető elmondta, nagyon jó érzés az önkénteskedés, örömmel teszik ezt.
-A Provident Pénzügyi Zrt. és az anyavállaltunk 2016. óta május hónapot az önkéntesség hónapjának választotta, s azóta az elmúlt években 11 országban több száz helyi önkéntes akció keretében  próbálják segíteni a szociális, oktatási és egészségügyi intézményeket. A magyar Provident életében az elmúlt években több mint 75.000 munkaórában végeztünk önkéntes feladatokat, s terveink szerint ezt az idén is folytatjuk - majd hozzátette, köszönik a segítségét a Család-és Gyermekjóléti Központnak, akik eljuttatják majd az adományt a nehéz körülmények között élőknek.
Salamon Judit, a Család-és Gyermekjóléti Központ vezetője kiemelte, szívesen fogadták az adományt, amelyet nem lesz nehéz elosztani a nehéz körülmények között élők között, hiszen tisztában vannak azzal, hogy ki az, aki rászorul, s örömmel fogadja a játékokat. A tartós élelmiszert krízis esetén adják a családoknak, hiszen előfordulhat a látókörünkben lévő családoknál több esetben is olyan helyzet, ahol a szűkös anyagi körülmények között élők valamilyen egyéb, külső, nem várt esemény, kiadás kapcsán nehéz helyzetbe kerülnek, s ilyenkor nagy segítség egy adag krízis élelmiszer a családnak. Salamon Judit köszönetét fejezet ki az adományért, öröm számukra, hogy egyre többször vehetnek át adományt a különböző szervezetektől.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!