Jótékonysági koncert az Ex-Trióval


2019-05-13 23:07:36  | cikk: Babos Petra  | 


Jótékonysági koncert az Ex-Trióval főképe
Az Immánuel Közösségi Házban koncertezett az Ex-Trió zenekar. A jótékonysági koncerten befolyt perselyadományokat a református újtemplom felújításának támogatására fordítják majd.
Márkus Mihály református lelkipásztor kérdésünkre elmondta, örömmel és szívesen adtak otthont az Ex-Triónak a koncertjükhöz. Mivel nem volt belépő, ezért a koncerten befolyt adományokat felajánlotta a zenekar a templom felújításra. Az újtemplom felújítása jelenleg is zajlik, viszont vannak olyan pótmunkák, amelyekre eddig nem gondoltak, s ezek plusz költségeket okoznak.
Szücs Zoltán, az Ex-Trió énekese, gitárosa elmondta, a zenekar szeretett volna olyan helyszínen is fellépni, ami nem templom, s így esett a választás az Immánuel Közösségi Házra. A tanárokból álló formáció jótékonysági fellépésén a közismert népdalfeldolgozásokat, modern zenei átdolgozásokat és instrumentális kompozíciókat hallhatott a közönség.
Közel öt éve állt össze a trió, - Mátics Mónika ének, Zotter Katalin hegedű, ének, és Szücs Zoltán gitár, ének - de a zenélés mindegyiküknél már jóval korábbra nyúlik vissza. Mindhárman egy munkahelyen dolgoznak, a Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben, s úgy gondolták, alakítanak egy zenekart. A repertoárjuk nem csak egyházi zenéből áll, a műsort mindig az alkalomhoz és a helyszínhez igazítják, ezért is szerettek volna fellépni a református közösségi házban.
A trió soron következő fellépése júniusban lesz majd a Szent Benedek Plébánián.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!