Ilyennek látom a katonákat


2010-06-03 19:53:08  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Ilyennek látom a katonákat főképe
42 pályázó küldte be alkotását a Honvéd Bajtársi Klub által meghirdetett Ilyennek látom a katonákat c. rajzpályázatra. Ma délután volt a Helyőrségi Művelődési Otthonban (HEMO) a verseny díjátadója. Kerecsényi Zoltán, a klub elnöke köszöntőjében elmondta, a rajzverseny küldetést tölt be, mert üzenetet közvetít arról, hogy a gyerekek milyennek látják a katonákat. Három kategóriában, óvodaiban, iskola alsó és felső tagozatában díjazták az első három helyezést és minden kategóriában külön dicséretben is részesített a zsűri egy főt. Általános iskola felső tagozatában harmadik lett Hardi Dávid, második Ihász Martin, akik a Szent István Római Katolikus Általános Iskola tanulói, első helyezést Németh Tamás a Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskola tanulója ért el. Második kategóriában, azaz általános iskola alsó tagozatos pályázók közül harmadik lett farkas Benjamin a Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskola tanulója, második lett Róka Viktória a Szent István Római Katolikus Általános Iskola tanulója és első helyezést ért el Világhy Dominik a Munkácsy Mihály Általános Iskola tanulója. Harmadik kategóriában az óvodások versenyeztek, itt Polgár Adrienn a Nátuskerti Óvoda gyermeke lett a harmadik, második Karácsony Gábor a Huszár Lakótelepi Óvodából és első helyezést pedig Molnár Pálma ért el a Tapolcafői Óvodából.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!