Az Erkel nyerte a városi diákolimpiát


2019-05-07 17:24:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az Erkel nyerte a városi diákolimpiát főképe
A IV. korcsoportos kispályás labdarúgó diákolimpiát a Sportcsarnok melletti műfüves játéktéren rendezte meg a Városi Diáksport Bizottság. Hat csapat két csoportba osztva küzdött meg a csoportmeccsek során. Az 'A' jelű hármasból az Erkel veretlenül az első, a Munkácsy a második helyen jutott tovább, míg a 'B' jelű csoportban a Türr vette legjobban az akadályokat, a másik továbbjutó helyet a Weöres csípte el. Az elődöntőből az Erkel kétgólos sikerrel jutott a döntőbe, míg a Türr egy szoros meccsen 3-2-re győzte le a Munkácsyt. A fináléban sokáig jól tartották magukat a kisgimnazisták, aztán az Erkel két gyors találattal eldöntötte a meccset, Horváth Imre tanítványai végül 3-0-ra nyertek, így ők képviselik városunkat a május 14-ei, megyei döntőn.

- Elégedett vagyok a látottakkal, a csoportmeccsek során 12 gólt lőttünk és csak egyet kaptunk - mondta a továbbjutó iskola testnevelője, Horváth Imre. - Az elődöntőben sem engedtük ki az irányítást a kezünkből, az utolsó meccsen viszont eleinte nem volt könnyű dolgunk, a kolléga jó taktikát választott, nehezen tudtuk a védelmüket megbontani. Bízom benne, hogy a megyein sem kerülnek el minket a sikerek, a cél a legjobb három közé kerülés.

A diákolimpia végeredménye: 1. Erkel, 2. Türr, 3. Weöres, 4. Munkácsy, 5. Tarczy, 6. Szent István

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!