Május 10-én ismét együtt mozdulhat a város


2019-05-07 16:06:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Május 10-én ismét együtt mozdulhat a város főképe
Május 10-én pénteken a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ 8.alkalommal rendezi meg a Mozdulj Pápa szabadidősport rendezvényt. Az idei alkalmon négy helyszínen, a Várkertben, a Sportcsarnokban, a Várkertfürdőben illetve a Sportcsarnok melletti műfüves pályán várják a mozogni vágyókat. A szervezők változatos programokat állítottak össze, így minden korosztály megtalálhatja a számára legideálisabb mozgásformát.

A programok pénteken reggel 9 órakor a Sportcsarnokban indulnak, ahova gyógytornára várják az érdeklődőket, 10 órától pedig a többi helyszín is bekapcsolódik a 2019-es eseménybe. A Várkertben a zenés bemelegítés után a nap folyamán küzdősportokat, különböző labdajátékokat lehet kipróbálni, lesz táncoktatás, íjászat, darts, trambulin, népi játékok, falmászás, freesytle bemutató és sok-sok minden más. A várkerti programokkal párhuzamosan a Várkertfürdőben 10 és 16 óra között úszás, 15 órától vízi torna színesíti az eseménynaptárt. Új helyszín idén a Sportcsarnok melletti műfüves focipálya, ahol buborékfoci, teqball, snookball vár minden látogatót.

Rossz idő esetén a várkerti programok a Sportcsarnokban kapnak helyet.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!