Három alapembere nélkül készül a Perutz


2019-05-04 11:15:34  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


Három alapembere nélkül készül a Perutz főképe
A kiesés elől menekülő Mol Vidi II. otthonában folytatja az NB III-as labdarúgó bajnokságot a Lengyel Ferenc irányítása óta veretlen Perutz FC.

Legutóbbi három mérkőzésén öt egységgel gyarapította pontjai számát a pápai csapat, mely a Komárom ellen ugyan a második félidő elején Kenesei Krisztián büntetőjéből egygólos hátrányba került, húsz perccel a lefújás előtt Ivancsics Gellért fejesével azonban egy pontot meg tudott szerezni.

- Kétségtelen, hogy amióta mi irányítjuk a csapatot, a Komárom volt a legkomolyabb próbatétel - vélekedett Lengyel Ferenc, a Perutz trénere. - A mérkőzés visszanézése után sem értem, hogy az első húsz perc után miért estünk szét, nem találtuk a középpályán az embereket, szellősen védekeztünk, támadásban pedig a cselek, passzok nem működtek. A második félidőben a balszerencsés gól után megint volt egy kimondottan jó időszakunk, ekkor be is tudtunk találni, összességében reális eredmény született.

A Komárom elleni párharc második félidejében a pápaiak kapusát, Sánta Andrást és a védelem tengelyét, Császár Attilát is kényszerűségből le kellett cserélnie Lengyel Ferencnek, és úgy tűnik, csak a védő tudja vállalni a hétvégi összecsapást.

- Császár Attila rosszullét miatt kért cserét, ő már rendben van, Sánta András azonban olyan súlyos kulcscsont-sérülést szenvedett, hogy rá idén már nem számíthatunk, így ismét saját nevelésű játékosunk, Szigeti Ákos áll majd a háló előtt, aki korábban bizonyította már rátermettségét.

Május 5-én vasárnap - viszonylag szokatlan időpontban - 11 órai kezdéssel a Vidi II-höz utaznak a sárga-kékek, a fehérváriak a Dunaharasztival, a Csepellel, az Andráshidával és a Pénzügyőrrel vívnak nagy csatát a bennmaradásért, mind az öt együttes 24 ponttal várja a hétvégi fordulót.

- Az NB I-ben eldőlt a bajnoki cím sorsa, úgy gondolom, a vezetők nem szeretnék, hogy a Vidi II. kiessen az NB III-ból, így elképzelhetőnek tartom, hogy több visszajátszó is lesz, ezt szem előtt tartva nehéz jósolni. Ősszel láttam a Vidi pápai vendégjátékát, egy jó erőkből álló, fiatal, motivált társaság, biztos vagyok benne, hogy nehéz dolgunk lesz. Kikapni természetesen nem szeretnénk, de sok a sérültünk, két alapemberünk eltiltott, szóval nem egyszerű a helyzetünk.

A pápaiak keretéből a sérült Sánta András mellett eltiltás miatt Hanzl Máté és Baldauf Konrád is hiányozni fog.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!