Tízgólos győzelem


2019-05-01 12:27:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tízgólos győzelem főképe
Kiütéses, tízgólos győzelemmel búcsúzott a hazai pályától a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U16-os lánycsapata.

Az utánpótlás bajnokság hajrájához közeledve a PELC a Sopron legyőzésével igyekezett megtartani dobogós helyezését. Az odavágón 5-2-es pápai siker született, a vendéglátók pedig a visszavágón is arra készültek, hogy begyűjtik a három pontot és a Veszprém és a Kaposvár mögött megőrzik a harmadik pozíciójukat. Motiváltan, gólerősen kezdte a meccset a Pápa, mely tíz perc alatt el is döntötte a három pont sorsát, hiszen ekkor már 3-0 volt az eredmény. A folytatásban is a hazaiak domináltak, és 7-0-s félidő után tíz gólig meg sem álltak.

PELC U16 - Sopron 10-0 (7-0) Gsz.: Vesztergom 3, Kilinkó 3, Buzdor 2, Major, Horváth

Tóth Ferenc: Nagyon jól kezdtünk, hamar megnyugtató előnyre tettünk szert. A lányok betartották az öltözőben megbeszélteket, teljesen reális eredmény született. A kétszámjegyű különbség ellenére is akartak a lányok, mentek előre, hiszen nagyon kellett ez a siker, hogy a harmadik helyet megtartsuk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!