A Komárom ellen készül a Perutz FC


2019-04-26 15:44:08  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


A Komárom ellen készül a Perutz FC főképe
A góllövőlista negyedik helyén álló Kenesei Krisztiánnal a soraiban látogat a Perutz FC otthonába a legutóbbi öt meccséből négyet elveszítő Komárom.

Húsvét vasárnap hét hetes böjt ért véget a Perutz FC számára, ugyanis 2018 novembere után ismét sikerült nyernie a csapatnak, ráadásul idegenben.

- A mérkőzés 70 százalékában fölényben játszottunk, nagyjából az történt, amit mi szerettünk volna, a fennmaradó 30-ban az egyébként jó taktikát választó Sárvár dominált - emlékezett vissza a Vas megyeiek felett aratott 2-1-es sikerre Lengyel Ferenc, a Perutz trénere. - Egy jó felfogású, masszív ellenféllel találkoztunk, nehéz meccs volt, de összességében megérdemelten nyertünk. Ami biztató, hogy sok olyan elem visszaköszönt, amit az elmúlt két hétben védekezésben és támadásban gyakoroltunk.

A sikerhez hozzájárulhatott az is, hogy a fiúk a meccset megelőző napokban egy jó hangulatú, horgászással egybekötött összetartáson vettek részt.

- Minden részlet fontos, így az ilyen különprogramok is kellenek ahhoz, hogy egy csapat még jobban összekovácsolódjon. A sárvári összecsapás előtt egy kis peca után halászlevet készítettünk, ezen a héten pedig a védelem oszlopa, Császár Attila csillogtatta meg főzőtudományát, ínycsiklandozó pörkölt készült.

Vasárnap 16:30-tól az a Komárom látogat a Perutz stadionba, mely három győzelmet és hat vereséget számlál tavasszal, legutóbbi hat fellépésből ötöt elveszített, egyetlen sikerét viszont az éllovas Ajka ellen ünnepelhette.

- A Komárom négy ponttal előttünk áll, ami jelzi az erőviszonyokat, akár esélyesnek is tekinthetjük őket. Bozsik Péter személyében remek edző ül a kispadon, a keretben sok rutinos játékos van, köztük a 14 góllal a mesterlövészek listáján negyedik helyen álló Kenesei Krisztián. Kenőt mindenki ismeri, hiszen játszott is itt Pápán, életveszélyes szabadrúgásai vannak, sőt a pontrúgások előkészítéséből is aktívan kiveszi a részét, nagyon figyelni fogunk rá.

A Perutz trénere elmondta, győzelmi szándékkal lépnek pályára, ennek elérése érdekében nagyon számít a közönségre, ezért a csapat nevében kéri a drukkereket, hogy látogassanak ki az április 28-án 16:30-kor kezdődő bajnokira.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!