Húsvéti darts kupa


2019-04-24 15:23:06  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Holdkő Darts Klub  | 


Húsvéti darts kupa főképe
45 indulóval a Holdkő Darts Klub amatőr dartsversenyt rendezett, melyre még a határon túlról is érkezett nevezés.

Egy Jókai utcai vendéglátó egységben rendezte meg a klub a Húsvét Kupát, melyre a helyi versenyzők mellett érkeztek többek között Győrből, Jánossomorjáról, Pannonhalmáról, Celldömölkről, Szombathelyről, Csornáról, Budapestről, Veszprémből és Felvidékről is a sportág kedvelői. Az indulókat nyolc csoportra osztották, ahonnan az első négy helyezett jutott tovább a 32-es főtáblára ahol három, majd négy, végül a döntőben öt nyert játszmáig tartott a játék. A verseny során nyolc ifjúsági kategóriába tartózó versenyző is nevezett, közülük a legfiatalabb a 8 éves Szoták Balázs volt.

- A verseny színvonalát jelzi, hogy 11 darab 180 született, a jánossomorjai Dudás Dávid két 180-al nyerte el az erre kiírt különdíjat - mondta Szalai Richárd, szervező. - Magas befejezésekből sem volt hiány, 150-es kiszállójával a különdíjat szintén Dudás Dávid vitte el, aki a végső győzelmet is begyűjtötte, a legjobb ifjúsági versenyző Somogyi Gergő lett. Ezúton is szeretném mindenkinek megköszönni a segítségét, hálásak vagyunk Banai Tibornak, ismét remek okleveleket tervezett, várjuk a folytatást.

A végeredmény:
1. Dudás Dávid
2. Pál Richárd
3. hely Szigeti Gergely - Szalai Richárd

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!