Nyolc nyeretlen meccs után ünnepelhetett újra a Perutz FC


2019-04-21 19:42:17  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


Nyolc nyeretlen meccs után ünnepelhetett újra a Perutz FC főképe
A 2018. november 17-én megnyert, Andráshida elleni találkozót követően az NB III-as labdarúgó bajnokság 24. fordulójában Sárváron győzött újra a Perutz FC.

Abban a reményben utazott Sárvárra a Perutz FC, hogy megismételje a Nagykanizsa ellen látott hozzáállást és a középpályát még egy kis kreativitással megtöltve Fortuna közbenjárásával végre megszerezze első tavaszi győzelmét. Az elmúlt hetek formája alapján nem tűnt bevehetetlennek a szomszédvár, hiszen Lazic mester tanítványai legutóbbi három fellépésükön pont nélkül sétáltak az öltözőbe.

Domináltak az első fél órában a pápaiak, aminek a 28. percben gól lett a jutalma: egy szabadrúgást Hanzl mesterien csavart a felsőbe 0-1. A folytatásban mezőnyben folyt a játék, egyik csapat sem tudott a kapusok eszén túljárni. Sokáig 0-1 állt az eredményjelzőn, aztán a hajrá eseménydúsan és izgalmasan alakult, a 82. percben egy beadást Tóth készített le, Ivancsics pedig okosan tekert a kapuba 0-2. A két bekapott gólra volt válasza a Sárvárnak, ugyanis a 84. percben jött a szépítés, a korábbi Perutz-játékos, Skriba Máté büntetőből vette be Sánta kapuját. A folytatásban egygólos előnyét nagy küzdelmek árán meg tudta őrizni a vendég gárda, mely négy döntetlen és négy vereség után ünnepelhetett ismét győzelmet.

Sárvár FC - Perutz FC 1-2 (0-1) Gsz.: Skriba ill. Hanzl, Ivancsics

Sárvár, Sárvár FC Sporttelep, v. Zám (Bertalan, Péntek). Sárvár FC: Sásdi - Nyírő, Horváth, Pető, Rajzinger, Hoós (Takács 65.), Potyi, Skriba, Maráczi (Koronczai 77.), Pados, Farkas (Kun 51.), edző: Bojan Lazic. Perutz FC: Sánta - Bohner, Dóczi, Császár, Nagy T. - Baldauf, Vallejos (Péter K. 92.), Ivancsics, Jurik (Farkas 70.), Hanzl (Iványi 81.) - Tóth, edző: Lengyel Ferenc.

Lengyel Ferenc: Idegenben nyerni mindig bravúr, a mi helyzetünkben pláne az. A mérkőzés nagy részében tudtunk dominálni, a vége nyögvenyelősre sikeredett, 0-2 után sajnos nem sikerült a megnyugtató, harmadik gólt belőni, emiatt az utolsó pillanatig koncentrálni kellett. Bízom benne, hogy ezzel a győzelemmel átszakad egy gát és jövő héten a hazai közönség előtt is tudunk nyerni.

A Perutz április 28-án 16:30 perces kezdéssel Komáromot látja vendégül.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!