Ismét városunkban tekernek a jövő kerékpárosai


2019-04-16 18:04:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ismét városunkban tekernek a jövő kerékpárosai főképe
Május 5-én Veszprémben és térségében 6. alkalommal kerül megrendezésre a „Carpathian Couriers Race” elnevezésű országúti kerékpárverseny, mely az egyik legrangosabb megmérettetés a 23 év alatti korcsoport számára Európában. A versenyen 25 csapat mintegy 150 professzionális kerékpárossal vesz részt szerte Európából. A kerékpárverseny idei utolsó szakasza vasárnap 12:00-kor indul Veszprém Óváros térről, majd a Veszprém - Nagyvázsony - Pula - Öcs - Nyirád - Tapolca - Kapolcs - Pula - Öcs - Nyirád - Devecser - Noszlop - Pápakovácsi - Pápa útvonalon halad. A befutó 15:15 - 15:30-kor várható Pápán a Várkert úton, a Sportcsarnok és Petőfi Sándor Gimnázium közti szakaszon. Az érintett utakon, szakaszos forgalmi megállítás várható a versenyt kísérő rendőrségi felvezetők részéről.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!