Húsvéti adomány a Pápai Hús Kft-től


2019-04-16 16:30:26  | cikk: Babos Petra  | 


Húsvéti adomány a Pápai Hús Kft-től főképe
Tíz család vehetett át a közelegő ünnepek alkalmából húsvéti csomagot a Pápai Hús Kft. jóvoltából a Család-és Gyermekjóléti Központ közreműködésével. Az adományokat a Szent Anna Házban adták át.
-A Pápai Hús Kft. kereste meg Áldozó Tamás polgármestert, hogy a szociális szempontokat figyelembe véve keressenek olyan családokat, akiknek adományt adhatnak át húsvét alkalmából. Az adomány gazdagabbá teszi az ünnepet számukra - mondta Salamon Judit, aki hozzátette, a Pápa és környékbeli cégek egyre gyakrabban keresik fel a szolgálatot, hogy adományaikat eljuttathassák a lakosság bizonyos részéhez. Nagy örömünkre, sokan szeretnek adakozni, s a szolgálat örömmel közvetíti az adományokat.
Áldozó Tamás polgármester üdvözölte a gazdasági társaság kezdeményezést, amellyel a helyi társadalmat támogatja.
-Örülünk, hogy a Pápai Hús Kft. úgy gondolta, hogy húsvét alkalmából tíz családot támogat, ez egy példaértékű társadalmi szerep- és felelősségvállalás. Reméljük, ez általánossá fog válni, s nemcsak karácsony előtt végeznek karitatív tevékenységet a cégek, gazdasági társaságok - tette hozzá a polgármester, aki hangsúlyozta, az az üzenete, hogy akinek van, az adjon, mivel vannak olyanok, akik méltóak arra, s rászorulnak, hogy másoktól kapjanak.
Szappanos Péter vezérigazgatótól megtudtuk, a Pápai Hús Kft. az egyik legnagyobb foglalkoztató a városban, neve már szinte összenőtt a város történetével.
-Úgy gondoltuk, hogy húsvét közeledtével megpróbálunk segíteni azoknak a családoknak, akiknek tudunk. A csomagok sonkaválogatásokat tartalmaznak és májkrémet - tudtuk meg a vezérigazgatótól, aki kiemelte, szeretnének a jövőben is a társadalmi felelősségvállalás keretében tevékenykedni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!