Ma este Lombard Pápa – Diósgyőr rangadó


2009-09-12 14:09:56  | cikk:  | 


A Lombard Pápa Termál FC ma este 19 órától a Perutz stadionban a Soproni Liga hetedik fordulójában Diósgyőr együttesét látja vendégül. A találkozót a pápaiak várhatják kedvezőbb előjelekkel, nemcsak a hazai pálya miatt, hanem azért is, mert Szűcsék igen remek szériát tudhatnak maguk mögött. Zsinórban háromszor vonulhattak győztesen öltözőbe a Véber legények (Újpest, Győr, Kecskemét), ezt a menetelést természetesen nem akarják a ma esti derbin sem megszakítani. A vendégek múlt héten elszenvedték negyedik vereségüket, a Vasastól kaptak ki 1-0-ra. Tovább növeli esélyeinket, hogy a miskolciak idegenben még nem gyűjtöttek pontot, mindkét győzelmüket otthon szerezték. Jó hír, hogy Alex újra teljes intenzitással edzett, ugyanez elmondható Szűcs Lajosról is, Takács Tamás azonban biztosan kihagyja a ma esti találkozót, neki korábbi sérülése újult ki. Még egy hiányzója lesz a hazaiaknak, Dlusztus András hárommeccses eltiltását tölti. Remélhetőleg sok hazai drukker fog kilátogatni az összecsapásra és a lefújás után újabb három pont kerül a Lombard neve mellé.

Mindkét mester kiélezett párharcot vár:

Véber György: A Diósgyőr stílusából fakadóan egy nagyon kemény, hajtós mérkőzésre számítok. Ettől függetlenül bízom benne, hogy rá tudjuk erőltetni a játékunkat a DVTK-ra, és itthon tudjuk tartani a három pontot. Stratégiailag nagyon fontos lenne a győzelem, mivel akkor elszakadhatnánk a tabella alsó felétől.

Aczél Zoltán: Fájó vereséget szenvedtünk el a Vasas ellen, nem is számítottunk erre, és egy pillanatra megfogott minket a kudarc. Egy jó Pápa lesz az ellenfelünk, amely gyengén kezdte a bajnokságot, de azóta figyelemre méltó sikereket ért el olyan gárdák ellen, amelyek komoly terveket szövögetnek. Minden tudásunkra szükségünk lesz ahhoz, hogy eredményesek lehessünk.

(forrás: nb1.hu)


Tabella:

1.MTK 14 pont
2.Videoton 12  
3.Újpest FC 11   
4.Győri ETO  10   
5.DVSC-TEVA    9   
6.Lombard FC Pápa    9  
7.Vasas    9  
8.Nyíregyháza    8  
9.Kaposvár    8   
10.Paks    8  
11.DVTK    6   
12.KTE-Ereco    6  
13.Zalaegerszeg    6  
14.Ferencváros    6  
15.Bp. Honvéd    4  
16.Haladás    4  

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!