Utánpótlás kosárlabda: Sikeres megyei szereplés


2019-04-12 13:36:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Utánpótlás kosárlabda: Sikeres megyei szereplés főképe
A tatabányai fordulót megelőzően hazai pályán pattogtattak a Pápai Kosárlabda Club U14-es játékosai. Benedek Szabolcs tanítványai előbb Balatonfűzfővel, majd Várpalotával meccseltek. A játéknapon sérülés miatt a csapat irányítója, Csillak Márton nem léphetett pályára, ám szerencsére ez az eredményeken nem látszott meg. Mindkét találkozón nagyarányú győzelmet aratott a PKC, a Fűzfői AK-t 85-46 arányban győzték le a vendéglátók, míg Várpalota ellen sikerült átlépni a 100-as álomhatárt, 103-30-ra nyertek a fiatalok.

- A kezdő irányítónk hiánya miatt a forduló előtt teljesen újra kellett gondolni a taktikát, szerencsére a játékosok jól alkalmazkodtak ehhez, így egyik mérkőzés sem okozott problémát - mondta a fordulót követően a csapat edzője, Benedek Szabolcs. - A többiek vezetési képességben és pontmennyiségben igazi csapatként tudták pótolni Marcit. Tavaly is megyei döntőbe jutottunk, idén is ez a cél, no meg az, hogy a legutóbbi ezüstérem után idén május közepén Balatonfüreden megszerezzük a legfényesebb érmet. Úgy gondolom, a srácok tudásuk alapján képesek erre.

A PKC a következő játéknapon Tatabányán szerepelt, ahol előbb a házigazdák, majd Balatonfűzfő ellen is sikerült átlépni a 100 pontot.

Eredmények:
Pápai KC - Tatabányai Titánok 105-76
Fűzfői AK - Pápai KC 61-117

Képek:


Címkék: kosárlabda
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!