Húsvéti játszóházat szervez a PVCNÖ


2019-04-10 16:18:26  | cikk: Babos Petra  | 


Húsvéti játszóházat szervez a PVCNÖ főképe
Megtartotta soron következő ülését a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat. A gyűlésen Sándor Endre Géza elmondta, a húsvéti játszóházat pénteken, vagyis április 12-én rendezik meg délután, több mint hetven gyermek részvételével. A gyerekek húsvéthoz kötődő motívumokat színezhetnek és tojást festhetnek, s beszélnek az ünnepről, a hagyományokról. Erre a programra 15.000 Ft-ot különítettek el.
Vegyes ügyek keretében szó esett arról, hogy két pályázaton nyertek, az egyiken 600.000 Ft-ot táborozásra, a másikon pedig 250.000 Ft támogatást a sajópálfalai könnyező Szűz Mária-kegykép meglátogatásához.
-Július 15-től lesz a tábor 23 fő részvételével Vinyén. A zarándoklatot 15 fővel valósítjuk meg októberben. Május 3-án Boldog Ceferino cigány szentről emlékezünk meg Salgó Ferenc kanonok-plébánossal együtt - tette hozzá Sándor Endre Géza.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!