Későn ébredt a Bakonyerdő Pápa


2019-04-08 18:13:15  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Későn ébredt a Bakonyerdő Pápa főképe
Három idegenben elveszített találkozó után hazai pályán a 10. helyezett Ácsi Kinizsi ellen igyekezett javítani mérlegén a Bakonyerdő Pápa együttese. Az NB II-es kézilabda bajnokság vasárnapi játéknapján alsóházi rangadót rendeztek, ahol a hazaiak nem kezdtek jól, a félidőben három góllal a Komárom-Esztergom megyeiek vezettek. 16-19 után a folytatásban is a vendégek akarata érvényesült, amikor pedig eldőlni látszott a meccs, mínusz 4-ről is egészen egy gólig visszaküzdötte magát a Pápa, sajnos egyenlíteni már nem maradt idő.

Bakonyerdő Pápa - Ácsi Kinizsi 31-32 (16-19)

Kapcsándi Zsolt: Szegény embert még az ág is húzza, sajnos elég rövid volt a kispadunk, de akik eljöttek, mindent megtettek a sikerért. A győzelem is benne volt a mai mérkőzésben, ám amikor lett volna lehetőségünk nagyobb előnyre szert tenni, megremegett a kezünk. Ehhez társult még a sok kimaradt ziccer és hétméteres, amik megpecsételték a sorsunkat.

Az ifik magabiztos győzelmet arattak 43-20 arányban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!