Pápán is gyűjtik a támogatói aláírásokat


2019-04-08 17:22:32  | cikk: Babos Petra  | 


Pápán is gyűjtik a támogatói aláírásokat főképe
Szombaton megkezdte országos aláírásgyűjtő akcióját a Fidesz, amelyben arra kérik a magyar embereket, hogy aláírásukkal támogassák Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos programját a bevándorlás megállítására.
Dr. Kovács Zoltán elmondta, az európai parlamenti választások tétje, hogy sikerül-e megváltoztatni a jelenlegi bevándorláspárti brüsszeli politikát és megvédeni az európai embereket. Orbán Viktor hét pontos programot dolgozott ki, s ehhez a programhoz gyűjtenek támogató aláírásokat Pápán is.
-Érdemes végiggondolni, hiszen ez nem rövid időről, hanem hosszútávról, a jövőnkről szól. Népesség csere lesz a keresztény Európában vagy magyar családvédelmi program keretében fogjuk megoldani a jövőnket - emelte ki dr. Kovács Zoltán, aki hozzátette, Pápán nemrégiben kezdődött az aláírásgyűjtés, a sok aktivistának köszönhetően a falvakban is gyűjtik az aláírásokat, s reményeik szerint jelentős mennyiségű aláírást fognak összegyűjteni az elkövetkező hetekben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!