Hetesek után a Mező a bajnok


2019-04-05 21:06:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hetesek után a Mező a bajnok főképe
A csütörtöki lány bajnokság után egy nappal a fiúk is a Perutz sporttelep műfüves pályáján döntötték el, hogy a 2018/19-es tanévben melyik iskola csapata képviseli városunkat a megyei kispályás labdarúgó diákolimpia döntőjén. Mind a hat középiskola leadta nevezését a versenyre, ahol két hármas csoportból az első két helyezett jutott az elődöntőkbe, majd onnan a helyosztókra. Izgalmas, sok gólos meccseknek lehettünk szemtanúi - a csoportmeccsek során 27 alkalommal rezdült meg a háló - a döntőbe végül a Közgáz és csoportbeli ellenfele, a Mező jutott. Kiegyenlített erők küzdelmét hozta a két félidő, s bár mindkét csapat előtt adódott lehetőség, nem született gól, így büntetőrúgások következtek. A heteseknél is csak egyetlen találat döntött, végül a Mező jutott tovább.
- Ahogy mi, úgy a Közgáz is megérdemelte volna a továbbjutást, nekünk is nekik is voltak lehetőségeik, a heteseknél a szerencse pedig mellénk állt - mondta Pődör Ákos, az intézmény testnevelője. - Mindegyik csapat nagyot küzdött, emberemlékezet óta nem sikerült a városiról továbbjutnunk, bízom benne, hogy ezt az elszántságot és győzni akarást Veszprémben is látom majd a fiúkon.

A megyei diákolimpia döntőjét április 9-én Veszprémben rendezik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!