„Biztonságos a kerékpárom” akció Csóton


2019-04-05 13:44:03  | cikk:  | 


„Biztonságos a kerékpárom” akció Csóton főképe
A helyi körzeti megbízottak egy helyi üzem dolgozóinak kerékpárjait ellenőrizték.

A Pápai Rendőrkapitányság minden év tavaszán meghirdeti a „Biztonságos a kerékpárom” elnevezésű baleset-megelőzési akcióját. A program keretében 2019. április 4-én, a kora délutáni műszakváltás időszakában egy csóti üzem dolgozóinak kétkerekűit nézték át a rendőrök. A segítő szándékú akció középpontjában a kerékpár kötelező tartozékainak ellenőrzése állt. A körzeti megbízottak nem csak tájékoztatták a bicikliseket a hiányzó tartozékokról, de azok pótlásáról is gondoskodtak. Leggyakrabban a fehér színű első prizma és a küllőprizmák esetében tapasztaltak hiányosságot a rendőrök, de esetenként csengővel és piros színű hátsó prizmával is ellátták a bringákat. A kifogástalan kerékpárral érkezők láthatósági mellényt kaptak ajándékba.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai áprilisban az iskolákban és további munkahelyeken folytatják az akciót.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!