Perutz FC: Továbbra is az idei első siker a cél


2019-04-05 09:34:03  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


Perutz FC: Továbbra is az idei első siker a cél főképe
Az NB III-as labdarúgó bajnokság 22. fordulójában két, rossz formában futballozó csapat találkozik, a tavasszal egyaránt nyeretlen Perutz FC a THSE-Szabadkikötőt fogadja.

Ménfőcsanak, III. kerületi TVE, Dunaharaszti, Ajka, Pénzügyőr, Puskás II. - egy közös biztosan van ezekben a csapatokban, mégpedig az, hogy tavasszal a Perutz FC egyiküket sem tudta legyőzni. A pápaiak hullámvölgye legutóbb Felcsúton mélyült, ahol 2-1-es hazai siker született, az újabb fiaskóval a sárga-kékek a hetedik helyre csúsztak vissza.

- Az első félidő egyértelműen a hazaiaké volt, a második játékrész közepén 1-0-nál sajnos kihagytuk a kihagyhatatlant, az üres kapu mellé lőttünk, nem sokkal később pedig kontrából bekaptuk a második, mindent eldöntő találatot, a hosszabbításban szerzett gólunk igazából nem osztott, nem szorzott - emlékezett Rozmán László, a Perutz edzője. - Sajnos továbbra is veszélytelenek a lövéseink, sokkal szervezettebben, agresszívabban kell játszanunk, jóval több futással.

A Perutz vasárnap a szintén rossz formában lévő THSE-Szabadkikötőt fogadja, a 11. helyen álló fővárosiak a pápaiakhoz hasonlóan hat meccs óta nyeretlenek.

- Nehéz bármit is mondani a hétvégi mérkőzéssel kapcsolatban, hiszen kétszer már csalódást okoztunk a közönségünknek, így óvatos vagyok a kezdés előtt. Amit megígérhetek, hogy a csapat futni és hajtani fog, egész héten azt sulykoltuk beléjük, hogy szolgáljuk már ki végre a szurkolóinkat. Ha hajlandóak vagyunk csúszni-mászni, harcolni a sikerért, akkor el tudjuk érni a kitűzött céljainkat. Készültünk a Szabadkikötőből, tudjuk, hogy zárt védekezésből gyors embereik révén veszélyes támadásokat tudnak vezetni, a Puskás Akadémia otthonában is meglepően bátran játszottak, két gólt rúgtak. Nem egy klasszikus, csak a védekezéssel törődő csapat, bízom benne, hogy ez kedvezni fog a mi játékstílusunknak.

A találkozó április 7-én 16 órakor Kovács Tamás sípszavára kezdődik, a hazaiaknál Szabó Zsolt és Böröczky Bálint sérült, mindenki más hadra fogható.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!