Szépkiejtésből versenyeztek angol nyelven a Petőfiben


2019-04-01 21:41:56  | cikk: Babos Petra  | 


Szépkiejtésből versenyeztek angol nyelven a Petőfiben főképe
2012 óta hagyomány már, hogy a Pápai Petőfi Sándor Gimnázium megszervezi a középiskolás korosztály számára az angol szépkiejtési versenyt.
A megmérettetést az iskola angol nyelvi munkaközösségének új vezetője, Csikós Borbála szervezte meg.
-Az idei évben nagy örömünkre a négy kategóriában 25 diák mérte össze kiejtési tudását, a versenyre a Közgázból, a Türrből, a Refiből és a Petőfiből érkeztek tanulók. A verseny két részből állt, először a diákok egy szabadon választott prózai művet, majd az Arrogáns hattyú című művet olvasták fel legjobb angol kiejtésük szerint - mondta el Csikós Borbála.
A zsűriben Hardi Tünde, a Tarczy Lajos Általános Iskola kéttannyelvű tagozatának vezetője, Francsics Ildikó, a Tarczy Lajos Általános Iskola angol nyelvi munkaközösségének vezetője, Kenneth Quiter és Amiee Herubin nyelvi lekotorok foglaltak helyet.
A versennyel egy időben a Műszaki Tankönyvkiadó könyvbemutatóját hallgathatták meg a kísérőtanárok.
A legjobbak oklevélben és értékes könyvjutalomban részesültek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!