Ittasan és jogosítvány nélkül motorozott az erdőben


2019-03-29 09:37:50  | cikk:  | fotó: a kép illusztráció, forrás: internet  | 


Ittasan és jogosítvány nélkül motorozott az erdőben főképe
A járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrök őrizetbe vettek egy 52 éves pápai férfit.

A helyi körzeti megbízottak - Fűzfa László címzetes rendőr főtörzszászlós és Czere Zoltán rendőr törzszászlós -2019. március 23-án délután szolgálatuk ellátása során az Ugod-Huszárokelőpuszta és Farkagyepű közötti erdei úton egy motorkerékpárral közlekedő férfira lettek figyelmesek, aki a jelzőtábla tilalma ellenére behajtott az útra járművével. A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai igazoltatták a sofőrt és vele szemben alkoholszondás ellenőrzést is végeztek, amely pozitív értéket mutatott. A rendőrök megállapították továbbá, hogy az 52 éves pápai lakost a helyi járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. A férfit ezt követően elfogták és további mintavétel céljából előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

A sofőr ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése és a közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt szabálysértési eljárást indítottak a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi