Játékos feladatok a Vajda Márta-napon


2019-03-25 19:43:31  | cikk: Babos Petra  | 


Játékos feladatok a Vajda Márta-napon főképe
A Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény második alkalommal szervezte meg az iskola névadójának tiszteletére a Vajda Márta-napot. A vidám délelőtti programon az alsós diákok vegyes csapatokban versenyezhettek. Volt magszétválogatás, katicabogár kereső az udvaron, papírhal horgászat, kvíz, ping-pong labda fújás és tapintós feladvány, melynek során ki kellett találni, mi van a dobozban.
Vándor Julietta szervező, gyógypedagógus elmondta, a program összeállításánál figyelembe vették az életkori sajátosságokat, így az alsósok akadályversenyen mérhették össze tudásukat, gyorsaságukat, a felsősök pedig pályaorientációs napon vehettek részt öt helyszínen.
-A felsősök élelmiszerboltba, cukrászdába, gumiszervizbe, sajtműhelybe és virágüzletbe tettek látogatást, ahol különböző feladatokat kellett megoldaniuk. A későbbiekben természetesen be is kell számolniuk az ott látottakról, tanultakról.
A rendezvényt az Adient Kft. támogatta, biztosítva a tárgyi feltételeket és öt önkéntest, akik segítettek a program lebonyolításában.
A rendezvényt tanár-diák sportmeccs zárta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!