Kötelező győzelem vár a Perutz FC-re


2019-03-22 13:22:31  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Kötelező győzelem vár a Perutz FC-re főképe
A sereghajtó Pénzügyőr gárdája ellen igyekszik idei első sikerét megszerezni a tavaszt két döntetlennel és egy vereséggel kezdő Perutz FC.

Két döntetlen után utazott a veretlenül élen álló Ajkához a Perutz együttese, mely már a 15. percben gól-és emberhátrányba került. A kiállítás ellenére a hátralévő 75 percben is partiban voltak a sárga-kékek, helyzetük is volt, egy kontratámadás után azonban Oláh góljával eldőlt a három pont sorsa, a 3-0-s végeredményt Pákai állította be.

- Csak dicséri tudom a játékosaimat, úgy gondolom, túlzó volt a végeredmény - vélekedett Rozmán László. - A korai emberhátrány ellenére hősiesen és jó szellemben álltak a meccshez a srácok, a félidőben meg is erősítettük őket abban, hogy lehet keresnivalónk. Megérdemeltük volna, hogy egyenlő feltételek mellett játszhassuk le a rangadót. Nem vitatom a kiállítás jogosságát, viszont a második félidőben Kovács Gergő sárga lap után kezezett, Nagy Krisztián pedig komoly fejsérülést okozott a kapusunknak, ám a piros lap mindkét esetben elmaradt. Ennek ellenére tíz emberrel is felvállaltuk a futballt, nem álltunk be, nagyon kár azért az utolsó tíz percért.

A tabella hatodik helyén álló pápaiakra a papírforma alapján kötelező győzelemnek mondható mérkőzés vár a sereghajtó Pénzügyőr ellen, ami csak elsőre tűnik könnyűnek.

- Úgy terveztük, hogy Ajkára négy ponttal érkezünk, ebből sajnos csak kettő lett, így a Pénzügyőr ellen csak a három pont számít elfogadható eredménynek - szögezte le a Perutz trénere. - Természetesen nem becsüljük le szombati ellenfelünket, tudjuk, hogy egy kiesés elől menekülő csapat mindig veszélyes, de ha olyan hozzáállással játszik a csapat, ahogy azt az Ajka ellen tette, akkor biztos vagyok benne, hogy megszületik az első tavaszi sikerünk.

A Perutz idei második hazai mérkőzését Dóczi Krisztián és Böröczky Bálint eltiltás, Szabó Zsolt sérülés miatt biztosan kihagyja. A magyar válogatott Európa-bajnoki selejtezője miatt az összecsapást kivételesen szombaton rendezik, a labda Juhász Dávid sípszavára március 23-án 15 órakor indul útjára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!